De Buurtboer Thuiswerk coupon

Extra geld van de overheid voor een blijere thuiswerker?

Simpelweg balen

We herkennen het allemaal, gingen we net weer mondjesmaat naar kantoor, zitten we wéér thuis. In de eerste maanden zagen de meeste mensen het thuiswerken nog wel positief in, maar inmiddels is iedereen een beetje thuiswerkmoe. We missen onze collega’s, we missen de dynamiek van samen ergens voor gaan en we hebben behoefte aan interactie. Dit hele gedoe bezorgt menig ondernemer slapeloze nachten, maar vergeet niet, voor je medewerkers is het ook simpelweg balen. Het duurt lang, het is saai, het wordt een beetje uitzichtloos.

Steuntje in de rug

De werknemers die vanuit huis werken kunnen daarom wel een steuntje in de rug gebruiken. Dit is nu mogelijk door de Buurtboer thuiswerk coupon, waarmee zij van een heerlijke Buurtboer lunch kunnen genieten aan de eigen keukentafel.
Het mes snijdt aan 2 kanten, de werknemer blij en de werkgever ook, want je werknemers voelen zich gegarandeerd gezien en gewaardeerd, en dat komt de productiviteit weer ten goede, nu zeker door de gunstige verandering binnen de Werkkostenregeling, er is een extra potje vrijgekomen.

Een mooi gebaar

Onder onze klanten zien wij veel animo om de Thuiswerk Coupon in te zetten. Het is een mooi gebaar naar je mensen: we weten dat het voor jullie ook niet gemakkelijk is, we see you, we hear you, we feel you. Hou vol! Bovendien: op kantoor worden er toch ook kosten gemaakt voor de werknemerslunch, en die kosten maken de medewerkers nu zelf. Dus waarom niet zo oplossen? Iedereen blij: werkgever en werknemer.

Hoe werkt de Thuiswerkcoupon?

Meld je aan via onderstaand contactformulier. Wekelijks of maandelijks – waar je voorkeur naar uitgaat – ontvang je als werkgever de bestelde coupons van 30, 50 of 100 euro. Dan begint het leukste deel: maak je mensen blij! Ze kunnen hun coupon verzilveren in de Buurtwinkel, door precies die verse, duurzame en ambachtelijk geproduceerde producten uit te kiezen waar zij blij van worden. De bestellingen worden bij medewerkers thuisbezorgd.

Contact formulier

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.