Veelgestelde bedrijfslunch vragen

Wat doet de Buurtboer precies?

De Buurtboer bezorgt kratjes gevuld met echt lekkere lunchproducten bij bedrijven in de Randstad. Onze producten komen direct van onze leveranciers en zijn echt vers, seizoensgebonden, ambachtelijk, lokaal of biologisch geproduceerd.

Hoe werkt het nou eigenlijk?

Wij nemen zoveel mogelijk werk rond de lunch uit handen. Afhankelijk van het aantal personen en jullie wensen stellen wij de inhoud van de bedrijfslunch samen. Deze bezorgen wij dagelijks of wekelijks bij jou op kantoor. Om de perfecte lunch af te stemmen hebben we in het begin wat vaker contact. Hierbij kunnen wij eventuele wijzigingen doornemen en eventuele wensen voor de volgende week te bespreken. Het is altijd ons doel een lunch te verzorgen waar iedereen blij van wordt!

Leveren jullie ook fruit op kantoor? 

Ja, zodra je bij de Buurtboer luncht kunnen we ook kistjes met seizoensfruit leveren.

Wat is de minimum afname?

We geloven dat een goede lunch gevarieerd is. Om een gevarieerde lunch aan te kunnen bieden hanteren we een minimumafname van 50 lunches per week. Dat komt bijvoorbeeld neer op 5 dagen in de week lunchen met 10 personen, of één dag in de week met 50 personen.

Wat kost het?

De Buurtboer lunch wordt volledig op maat ingepland. De kosten zijn afhankelijk van jullie voorkeuren, de gewenste hoeveelheden en het aantal personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer wordt de lunch bezorgd?

Onze koerier bezorgt de lunch tussen 9.00 en 12.00 uur.

Waar bezorgt de Buurtboer?

De Buurtboer bezorgt in de hele Randstad!

Hoe werkt het met de kistjes en koeltassen?

De lunch zit in houten kisten en koeltassen. Deze neemt de bezorger bij bezorging of bij de eerstvolgende bezorging weer mee retour.