Veelgestelde bedrijfslunch vragen

Wat doet de Buurtboer precies?

De Buurtboer bezorgt kratjes gevuld met echt lekkere lunchproducten bij bedrijven in de Randstad. Onze producten komen direct van onze leveranciers en zijn echt vers, zoveel mogelijk van het seizoen en lokaal ambachtelijk geproduceerd of biologisch.

Hoe werkt het nou eigenlijk?

Wij nemen zo veel mogelijk werk rond de lunch uit handen. Afhankelijk van het aantal personen en jullie wensen stellen wij de inhoud van de bedrijfslunch samen. Deze bezorgen wij vervolgens wekelijks of dagelijks op kantoor. Voor de perfecte lunch hebben we in het begin wat vaker contact om wijzigingen door te nemen en jullie wensen voor de volgende week te bespreken. Ons doel is altijd een lunch waar iedereen blij van wordt!

Leveren jullie ook fruit op kantoor? 

Ja, zodra je lunch bij ons afneemt kunnen we ook kisten met seizoensfruit leveren.

Wat is de minimum afname?

We geloven dat een goede lunch gevarieerd is. We hanteren daarom een minimumafname van 35 personen per week (of gemiddeld 7 personen per dag).

Wat kost het?

Dagelijks lunchen met de Buurtboer kost vanaf €4,25 per persoon per dag, afhankelijk van jullie voorkeuren, hoeveelheden, gewenst aantal personen etc.

Wanneer wordt de lunch bezorgd?

Onze koerier bezorgt de lunch tussen 9.00 en 12.00 uur.

Waar bezorgt de Buurtboer?

De Buurtboer bezorgt in de hele Randstad!

Hoe werkt het met de kistjes en koeltassen?

De lunch zit in houten kisten en koeltassen. Deze blijven eigendom van de Buurtboer. Let er graag op dat je de kisten met de volgende levering weer mee terug geeft. Dank je wel!

Kantine-invulling, kan dat ook?

Wil je dat de Buurtboer invulling aan jullie kantine-concept geeft? Dat kan! Neem contact met ons op, dan maken we een offerte op maat. Mochten jullie trouwens  behoefte hebben aan een lunchdame om de lunch bij jullie op kantoor voor te bereiden en klaar te zetten dan kunnen wij daar ook voor zorgen!

Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen