Vier de zomer met verse catering voor je bedrijf

Nu de zomer er weer aankomt is het goed om te weten dat je deze positieve sferen ook binnen de catering van je bedrijf kunt laten zien. Met het mooie weer dat er met de zomermaanden aankomt, is niets lekkerder dan een gezonde en gevarieerde lunch neer te zetten voor je personeelsleden. Zonder gedoe!

Zo zorg je niet alleen voor meer saamhorigheid tussen je personeelsleden, maar ook voor hogere productiviteit. Het belang van samen eten wordt steeds duidelijker binnen een bedrijf. Door een evenwichtig eetpatroon presteren je werknemers beter en behaal je eenvoudiger je zakelijke doelstellingen. Bij de Buurtboer is een gezonde en gevarieerde lunch zo geregeld.

 

Dit krijg je bij biologische catering voor je bedrijf

Om biologische productie te waarborgen, heeft de overheid bepaald wanneer je een product biologisch mag noemen. Dit mag alleen wanneer je zeker weet dat er geen kunstmatige stoffen zijn gebruikt en dat er geen bestrijdingsmiddelen zijn toegepast. Wanneer je catering bestelt bij de Buurtboer weet je zeker dat de lunch biologisch is. De producten binnen de lunch variëren en zijn afhankelijk van het seizoen. Hier vind je een kleine greep uit ons assortiment.

  • Warme soepen van Bellamy’s
  • Verse sapjes van Schulp
  • Knisperende salades
  • Knapperig brood
  • Gerookte vis
  • Ambachtelijke kazen
  • Biologische spreads

De biologische catering stellen wij samen op basis van jullie voorkeuren. Zo ben je iedere dag verzekerd van een gezonde en gevarieerde lunch.

Lunch laten bezorgen door een catering bedrijf

Wil je lunch op werk laten bezorgen door een catering bedrijf? Bij de Buurtboer geef je iedere week gemakkelijk door wat je voorkeuren zijn en wordt het menu voor je samengesteld. De voordelen van lunch laten bezorgen bij de Buurtboer:

Geniet van 20% tijdens de eerste twee weken.
Eet verantwoord én gevarieerd.
Dagverse lunch vanaf €4,50 per persoon.
Oneindige variatie!
Gemakkelijk en vers.

Gezond eten als bij geen ander catering bedrijf

Omdat steeds vaker het belang van een gezonde lunch wordt gezien en er ook steeds meer duidelijk wordt hoe een gezonde lunch bijdraagt aan een hogere productie binnen het bedrijf, zie je dat een uitgebreide lunch steeds vaker wordt aangeboden binnen de verschillende bedrijven.

Ontdek de mogelijkheden van een uitgebreide bedrijfscatering door te kijken en te vergelijken wat de mogelijkheden zijn die er geboden worden. Het gaat niet alleen om het gemak waarmee grote hoeveelheden bij veel personeel kan worden klaargemaakt. De norm wordt steeds vaker dat er op een verantwoorde manier een lunch moet worden geserveerd. Hierbij is een biologisch product als uitgangspunt een logische keuze die ook door de personeelsleden gewaardeerd zal worden.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.