Waarom je onze lunch catering moét proberen in Amsterdam

Ben je op zoek naar lunch catering in Amsterdam? Geen verlepte salades, oude broodjes of zwetende kazen. Bij de Buurtboer kun je écht genieten van lunch catering op werk. Je kunt op ieder moment wisselende voorkeuren en hoeveelheden doorgeven in jouw persoonlijke ‘MijnBuurtboer-omgeving’. Zo behoud je te allen tijde de controle. Vervolgens komen wij de lunch dagvers bij jullie brengen. Al vanaf €4,50!

Genieten van catering op kantoor in Amsterdam

Een goede lunch is een meerwaarde binnen een bedrijf. Wie lekker eet, is productiever. Een goede catering draagt bij aan een betere werksfeer binnen het bedrijf. Daarom zeggen wij dat je moet kunnen genieten van de catering. Met ambachtelijke producten, smaakvolle soepen en salades, vers brood en beleg. Allemaal zaken die wij belangrijk vinden en waarvan wij weten dat er op kantoor van genoten wordt.

Zo ziet onze lunch catering eruit in Amsterdam

Als je aan catering denkt kom je al snel uit bij kant en klaar producten die geleverd worden. Een manier die absoluut niet bij ons past. We willen alleen de beste producten leveren. Producten die gezond en verantwoord zijn. Producten die vers en lekker zijn. Binnen die normen is er veel mogelijk. Want wij begrijpen heel goed dat er binnen verschillende bedrijven, verschillende mensen werken die misschien wel een dieet of op een aangepaste manier eten. Wij houden hier uiteraard rekening mee.

Probeer nieuwe smaken met bedrijfscatering in Amsterdam

Vaak als er gekozen wordt om bedrijfscatering binnen een bedrijf te bestellen, kom je als bedrijf al snel uit bij dure cateringbedrijven. Wij denken dat dit anders en beter kan. Door te werken met ambachtelijke producten en gevarieerde smaken, zorgen wij ervoor dat het idee van de bedrijfscatering anders wordt.

Wij vinden het belangrijk dat een gezonde lunch lekker en gezond is. En daarom zullen we altijd open staan voor nieuwe smaken. Want variatie is een onderdeel dat bij een evenwichtig voedingspatroon past.

De kosten van lunch catering in Amsterdam

Wanneer je kijkt naar de kosten van een gezonde lunch, denk je misschien wel dat dit duur zal zijn omdat wij werken met biologische producten. Omdat we kiezen voor ambachtelijk gemaakte gerechten. Maar niets is minder waard. Onze lunch begint al bij een bedrag van €4,50 per persoon. Probeer nu onze verse en gevarieerde lunch met 20% voor de eerste 2 weken!

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.