Yes, we zijn nu ook in Rotterdam te vinden!

Inmiddels maken we vanuit onze vestiging in Amsterdam elke dag zo’n 6.000 werknemers blij met een heerlijke bedrijfslunch van de Buurtboer. Maar onze ambitie is groot en daarom gaan we uitbreiden! Op 18 november is onze nieuwe vestiging in Rotterdam geopend, inclusief kantoor en eigen distributiecentrum.

Waarom gaat de Buurtboer uitbreiden?

Dagelijks bezorgen we bij talloze kleine en middelgrote ondernemingen in de regio Groot-Amsterdam een heerlijke, op maat samengestelde lunch. We merken dat we onze slogan “De bedrijfslunch waar iedereen blij van wordt” echt waarmaken. Sinds de officiële lancering van de Buurtboer in 2011 is onze klantenkring in een sneltreinvaart gegroeid, en dat komt voor een groot deel doordat we zoveel blije klanten hebben die ons bij anderen aanraden. Met de uitbreiding naar Rotterdam hopen we deze groei verder door te zetten in de rest van de Randstad.

Waarom in Rotterdam?

Op de Vlaardingweg 33 in Rotterdamse Spaanse Polder vind je ons nieuwe kantoor. Compleet met eigen productieruimte en spiksplinternieuwe koelcel. Waarom Rotterdam? We zijn er trots op om zo veel mensen een lunch te leveren waar ze naar uitkijken, maar we hebben nog heel wat te winnen in het zuidelijke deel van de Randstad. Natuurlijk konden wij onze klanten in deze regio al goed bedienen vanuit onze externe productieruimte, maar door het openen van een eigen vestiging kunnen we onszelf ook in deze regio optimaal waarmaken. “Ons concept is gebaseerd op versheid, gemak en bezorgsnelheid. Door een eigen vestiging in Rotterdam zijn wij dicht bij onze klanten in die regio.”

Voordat wij jouw lunch kunnen bezorgen

Benieuwd naar wat er in ons distributiecentrum gebeurt, voordat wij de lunch bij jou bezorgen?
Dit filmpje geeft je een kijkje in onze keuken. Zo gaan we vanaf nu dus ook in Rotterdam hard aan de slag om nog meer mensen blij te maken met een heerlijke, verse lunch!

bb-rotterdam