Een volledige lunchtafel bij jou op kantoor

De tijd van de broodtrommel met een simpele boterham met kaas ligt steeds verder achter ons. Lekker in je vel zitten en gezond eten worden steeds belangrijker. Soms kan dat nog steeds met een boterham met kaas, maar neigen we toch naar meer variatie. Wanneer je een volledige lunchtafel van de Buurtboer voor op kantoor bestelt, ben je verzekerd van voldoende variatie en alleen maar gezonde producten. Vanaf €4,50 per persoon bestel je al lunch bij de Buurtboer. Hoe kan een lunchtafel bij de Buurtboer eruit zien? Dat lees je hier!

Onze lunchtafel als jouw energieboost

Met onze lunch ben je verzekerd van een energieboost en zorg je dat je de rest van de dag geen last hebt van een after dinner dip. Hierdoor stijgt de productiviteit en bouw je een sterkere band op met je collega’s. Samen met je collega’s lunchen bevordert de sfeer en geeft je de kans om elkaar écht te leren kennen. De werknemerstevredenheid en de onderlinge betrokkenheid schieten omhoog en dat is te merken aan jullie werkprestaties.

Krijg een energieboost van onze lunch en zorg dat je de rest van de dag geen last hebt van een after dinner dip. Een after dinner dip is een gevoel van vermoeidheid die vaak een aantal uur nadat je gegeten hebt ontstaat. Dit gevoel van vermoeidheid zorgt ervoor dat je concentratieniveau daalt en dat werken moeizamer gaat dan normaal. Hoe kun je dit vermijden? Door gezond te eten! Een gebalanceerde maaltijd zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel geen uitschieters heeft en je geen last krijgt van onnodige vermoeidheid.

Gezelligheid aan de werk-/ lunchtafel

Iets wat vaak onderschat wordt, is het feit dat een gezamenlijke lunch ook bijdraagt aan de sfeer binnen een bedrijf. Wanneer je met elkaar een gezonde maaltijd deelt, is het vaak gezellig. Hierdoor leven de collega’s sneller met elkaar mee en verbetert de werksfeer. Bij een goede werksfeer zijn de prestaties hoger en zijn collega’s ook sneller bereid om werkzaamheden van een ander over te nemen. De tijd nemen voor een lunch levert dus uiteindelijk winst op voor het hele bedrijf.

Een volle lunchtafel is een opgeruimd hoofd

Wanneer je bewust afstand neemt van je werkzaamheden en je bewust de tijd neemt om te genieten van een goed verzorgde lunch, dan weet je als geen ander dat je aandacht bij de lunch zal zijn. Samen met je collega’s het weekend bespreken en ondertussen afstand nemen van je werkzaamheden. Leg je het werk volledig aan de kant tijdens de pauze? Dan is de kans groot dat je met een frisse kijk na de lunch weer kan beginnen.

Met je collega’s gezellig aan de lunchtafel

Door de gezelligheid die je creëert met een goed verzorgde lunch, bereik je meer dan met alle activiteiten die je kan bedenken op het gebied van teambuilding. Schakel de Buurtboer in om de werknemerstevredenheid en de productiviteit op de werkvloer een boost te geven. Vanaf €4,50 per persoon geniet je met je collega’s van een verse en gevarieerde lunch. Neem contact met ons op, dan maken we kennis!


Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.