Waarom een gezonde lunch op je werk belangrijk is

Herken je het gevoel dat je na de lunch het liefste een dutje zou willen doen? Dat je even geen zin hebt om weer aan het werk te gaan en dat het nog wel even duurt voor je weer lekker aan het werk bent? Er zijn meerdere redenen hiervoor, maar wat veel mensen niet weten is dat wat je eet bij de lunch impact heeft op hoe je je voelt. Een gezonde lunch van de Buurtboer zorgt ervoor dat je geen last hebt van een after dinner dip.

De voordelen van een gezonde lunch op je werk

Het bedrijf waar je werkt is niet alleen je werkplek, maar ook een bron van sociale connecties. Voor veel officemanagers is het belangrijk om de werknemerstevredenheid te bevorderen. Dit kun je onder andere doen door middel van het organiseren van een gezonde lunch! Hier lees je wat de voordelen zijn van samen lunchen met je collega’s.

Samen lunchen met collega’s:

  • boost de teamspirit;
  • biedt kansen om te netwerken;
  • versterkt de bedrijfscultuur;
  • verhoogt de productiviteit.

Zo ziet een gezonde lunch van de Buurtboer eruit

Wij geloven dat een gezonde lunch bestaat uit een goede balans van proteïnen, koolhydraten en vetten. Dit bieden wij aan in de vorm van salades, soepen, brood en lokale specialiteiten. Hier vind je een aantal voorbeelden van lunchen met de Buurtboer:

  • gerookte vis en vleeswaren;
  • knapperig brood;
  • frisse salades;
  • huisgemaakte spreads;
  • verse sappen;
  • ambachtelijke kazen.

Iedere week kun je via jouw persoonlijke accountmanager aangeven wat jullie voorkeuren en hoeveelheden zijn. Jij behoudt de controle over jullie lunch! Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om gevarieerde lunch aan te bieden die volledig afgestemd is op jullie wensen. Bekijk hier ons assortiment.

Gezonde lunch op werk bestellen

Wil je genieten van de voordelen van lunch op werk bestellen? De lunch van de Buurtboer heeft veel voordelen voor jouw bedrijf. Maak gebruik van onze proefperiode van 2 weken waarin je 20% korting ontvangt. Gezonde en verse lunch op werk hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt al met ons lunchen vanaf €4,50 per persoon. Wij gaan voor betaalbare kwaliteit! Al onze producten zijn met veel liefde gemaakt door lokale leveranciers en hoeven hierdoor geen lange weg af te leggen.

Wanneer je bestelt bij de Buurtboer ben je niet alleen gezond bezig, maar ga je ook actief het voedselverspilling probleem tegen. Wij leveren de precieze hoeveelheid waar jullie behoefte aan hebben. Niet te veel, niet te weinig en dus minimale food waste! Neem contact met ons op en begin met je proefperiode.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.