Webshop met de producten van onze leveranciers!

De coronacrisis heeft ons – en veel mensen met ons – behoorlijk overvallen. Van de ene op de andere dag zagen we onze omzet wegvallen en moesten we onze medewerkers en onze leveranciers slecht nieuws brengen. Na een eerste week vol schrik en emotie, zijn we gaan denken in mogelijkheden. Razendsnel zag Thuislunchen met de Buurtboer het levenslicht, een nieuwe dienstverlening waarmee werkgevers thuislunches kunnen bestellen voor hun werknemers maar waarmee ook consumenten gezonde thuislunches kunnen bestellen.

Schakel tussen leverancier en consument

Sindsdien hebben we niet stilgezeten. We zagen dat veel consumenten misgrepen bij de online supermarkt. Enerzijds doordat de supermarkten ineens overspoeld worden met online bestellingen en anderzijds doordat ze met minder personeel werken vanwege de coronamaatregelen. Het werd al snel duidelijk dat daar een mooie rol voor ons was weggelegd, als schakel tussen leveranciers die hun producten graag aan de man willen brengen maar dat niet kunnen en consumenten die op zoek zijn naar goede, smaakvolle en ambachtelijke producten maar die moeilijk kunnen vinden.

Webshop geopend

Sinds vorige week hebben we daarom een webshop geopend waar iedereen onze verse producten voor thuis kan bestellen: www.debuurtwinkel.nl. We hebben echt een mooi groot assortiment, zodat je niet alleen producten kunt bestellen voor de lunch, maar ook voor het ontbijt, het avondeten of tussendoor. Ambachtelijke en verse producten van lokale leveranciers. Denk aan kakelvers ambachtelijk brood, boerenkazen, soepen, vleeswaren, verse spreads, groenten en fruit en nog veel meer producten voor je dagelijkse boodschappen! Het voelt ook echt goed om iets te doen voor onze leveranciers want ook voor hen zijn het hele pittige tijden. Zij staan echt te trappelen om hun producten aan de man te brengen maar zijn aan alle kanten beperkt door de Corona-maatregelen.

Benieuwd?

Ook nu ben ik weer blij verrast door de positieve energie van onze medewerkers. Iedereen heeft zin om te helpen inpakken en zich weer vol in te zetten om de Buurtboer zo goed mogelijk door deze crisis te helpen. Ben je benieuwd naar onze webshop met lokale, duurzame en ambachtelijke producten? Kijk dan hier.