Werkwijze

De Buurtboer staat voor een verse, gevarieerde en lokale bedrijfslunch waar je blij van wordt. We willen niet alleen jou blij maken met een heerlijke bedrijfslunch op maat, maar ook het milieu. Wij zetten ons actief in om voedselverspilling tegen te gaan en dragen bij aan minimale food waste. Hier lees je hoe dit terugkomt in onze werkwijze.

Dit is hoe wij werken

Wanneer je luncht met de Buurtboer ben je verzekerd van een heerlijk verse en gezonde lunch. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Bekijk hieronder de fasen van onze werkwijze.

Even bellen

Ben je overtuigd van de voordelen van de Buurtboer? Dan plannen we een telefoontje in om kennis te maken. Tijdens dit belletje bespreken we wie er bij jou op kantoor aanwezig zijn en of er eventuele dieetwensen zijn. Ook bespreken we jullie voorkeuren. Hebben jullie trek in makreelsalade, zin in spianata romana of liever vega? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke producten klaar staan waar wij iedere week verrassende menu’s uit samenstellen.

Start proefweek

Laat de proefperiode beginnen! Met 25% korting als welkomstcadeautje start de proefperiode van 1 week. Tijdens deze proefweek kijk je of onze lunch goed bij jouw bedrijf past en bewijzen wij ons iedere dag opnieuw. Kwaliteit, smaak en versheid zijn de drie dingen die je al vanaf dag 1 proeft in onze lunch.

Heb je iedere dag zin in iets anders lekkers voor de lunch, of werken veel van jouw collega’s afwisselend thuis waardoor de aantallen wijzigen? Geen probleem! Dit kan worden aangegeven in de ‘MijnBuurtboer-omgeving’. Wij houden iedere week rekening met jullie voorkeuren en wensen.

Het moment suprême: tijd voor lunch!

Wij bezorgen de lunch dagvers tussen 09:00 en 12:00. De lunch wordt bezorgd in kratten, die wij bij de volgende levering weer komen ophalen. Zet de producten op de lunchtafel en geniet samen met je collega’s van een gevarieerde en verse lunch.

De voordelen van lunchen met de Buurtboer:

  • Dagverse lunch op kantoor vanaf €4,50,- per persoon.
  • Proefperiode van 1 week met 25% korting.
  • Boost de productiviteit op de werkvloer.
  • Oneindige variatie.
  • Leer je collega’s écht kennen.
  • Draag bij aan minder voedselverspilling samen met je collega’s.
  • Bespaar tijd met het plannen van de lunch en rekening te houden met ieders wensen. Dit nemen wij uit handen!
  • Je persoonlijke accountmanager staat altijd voor je klaar.

Probeer de Proefweek met 25% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.