Zo creëer je variatie met de lunch

Variatie tijdens de lunch is essentieel voor hoge productiviteit gedurende de dag. Niet alleen een gezonde keuze, maar ook variatie is belangrijk tijdens de bedrijfslunch. Om voldoende van alle voedingsstoffen binnen te krijgen en van elke maaltijd voor jezelf een feestje te maken, varieer je dan ook zo veel mogelijk. Dit doe je door uit alle categorieën te eten, verschillende soorten broodbeleg te gebruiken en wat salades betreft met kleur af te wisselen. Ondanks dat er talrijke tips bestaan om gevarieerd te lunchen, kan het lastig zijn om dit zelfstandig binnen een bedrijf te implementeren. Daarom zorgt de Buurtboer voor gevarieerde en ambachtelijke bedrijfslunch voor het gehele team.

Waarom een gevarieerde lunch belangrijk is

Voedingsdeskundigen zijn het erover eens: een gevarieerd en evenwichtig dieet is de sleutel tot een gezonde levensstijl. Daar horen vitamines en mineralen, maar ook eiwitten en vetten bij. Gevarieerd en goed lunchen betekent ook beter in je vel zitten en het maximale uit jezelf halen. Je geeft niet alleen je medewerkers een boost, maar ook hun productiviteit. Vermijd die vervelende after dinner dip en geniet van een gevarieerde lunch op kantoor. Bovendien zorgt variatie ook voor een sterk immuunsysteem, ofwel minder ziekteverzuim, win-win dus! Maar vlak ook de gezelligheid die bij een lunch komt kijken niet uit. Samen lunchen zorgt voor een gezellige sfeer waar je medewerkers écht even tot rust komen. Onze lunch bestaat uit ambachtelijke producten van lokale producenten.

Excel gebruiken om de lunch gevarieerd te houden

Misschien heb je het ooit al eens geprobeerd: het gebruik van Excel om je te helpen bij het plannen en organiseren van je bedrijfslunch. Informatie als het aantal personen, voorkeuren, maar ook een historie betreffende wat er de laatste tijd is gegeten, dient daarin te worden opgenomen. Excel biedt diverse sjablonen die je ondersteunen bij het visualiseren daarvan. Hier actief mee bezig zijn vergroot je bewustzijn als werkgever, maar slokt ook een hoop van je kostbare tijd op. De Buurtboer neemt je deze taak graag uit handen.

Kies voor vers, lokaal en zero food waste

Zie je het niet zitten om elke dag weer te moeten bedenken wat er tijdens de lunch op tafel moet komen? Heb je geen tijd om inkopen te doen en de lunch ook nog eens zelf klaar te maken? Dan heb je in De Buurtboer wellicht de oplossing gevonden! Bij ons bestel je namelijk met het grootste gemak een bedrijfslunch voor alle collega’s. Alles wordt voor je geregeld; je hoeft zelf alleen nog maar de tafel te dekken.

Buurtboer draagt een groene toekomst hoog in het vaandel. Daarom leveren we je enkel producten van producenten die 100% gaan voor een groene toekomst en zich bewust bezighouden met het tegengaan van voedselverspilling. De lunch is altijd afgestemd op jullie wensen en behoeften en bevat de juiste hoeveelheden. Buurtboer levert zo veel mogelijk lokale producten. Zo hoeft er ook minder transport plaats te vinden en wordt er nóg minder CO2 uitgestoten. Door jouw bedrijfslunch bij Buurtboer te bestellen, genieten jij en je collega’s van de heerlijkste producten én werken jullie mee aan zero food waste.

Probeer de Buurtboer een week uit

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.