Zo werkt het

Lunchen met de Buurtboer is niet alleen lekker en gevarieerd,
het bestellen van de lunch is ook heel eenvoudig. Zo werkt het:

1. Volledig op maat

Over smaak valt niet te twisten. Samen met jou, bespreken we de wensen van jou en je collega’s. Op basis van deze wensen wordt er wekelijks een lunch samengesteld door het team van de Buurtboer. Op deze manier neemt de Buurtboer al het werk voor de lunch uit handen, op het klaarzetten op de lunchtafel na.

2. Lunch naar wens

Veganistische,- vegetarische,- of glutenintolerante collega’s? Wij leveren ook vegetarische, veganistische en glutenvrije lunches. Op deze manier neemt de Buurtboer al het werk voor de lunch uit handen, op het klaarzetten op de lunchtafel na.

3. Mijn Buurtboer

Om het bestellen van de lunch zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij “Mijn Buurtboer” gecreëerd. In deze online omgeving kan er met een paar muisklikken worden aangeven hoeveel collega’s er dagelijks mee lunchen.

4. Buurtboer app

Voor het verzamelen van de aantallen hebben wij een handige app! Iedereen binnen het bedrijf kan deze app downloaden en per week aangeven of hij / zij wel of niet mee luncht. Deze informatie komt automatisch binnen in “Mijn Buurtboer”, zodat het aantal lunchers snel en gemakkelijk wordt bevestigd .

5. Bezorging

Afhankelijk van het aantal dagen dat jouw bedrijf bij de Buurtboer luncht, bezorgen we de lunch dagelijks of wekelijks. Bestellen hoeft uiteraard maar één keer per week.

Overige informatie

Wil je graag een proefweek aangaan om kennis te maken met onze service en producten?

1. De kosten

De lunchprijs van de Buurtboer wordt volledig op het aantal lunchers en op de warme-, of koude maaltijden gebaseerd. Daardoor varieert de prijs per organisatie. Onze klanten lunchen al vanaf €4,50 of €5,50. Een luxere lunchvariant is al verkrijgbaar vanaf €6,-. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en voor jouw bedrijf? Contact opnemen kan via dit contactformulier.

2. Voorwaarden

Om gebruik te maken van onze service hebben wij een minimumaantal afname van 60 lunches per week. De Buurtboer levert momenteel alleen lunch in de omstreken van Amsterdam en de steden Almere, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Leiden. 

De Buurtboer lunchtafel (Coronaproof)

Met een paar kleine aanpassingen kan je alsnog veilig lunchen met onze producten. Met behulp van onze tips & tricks kan de lunch klaar gezet worden in buffetvorm. Het is mogelijk om bij ons hulpmiddelen te bestellen zoals plastic handschoentjes of biologisch afbreekbare wegwerp-bordjes en bestek.

De tips & tricks op een rijtje:

  • Serveer de lunch in buffetvorm
  • Houd je aan de HACCP regels tijdens het klaarmaken van de lunch
  • Draag handschoenen bij het klaarzetten van de lunch
  • Laat iedereen voor de lunch zijn handen wassen
  • Houd anderhalve meter afstand in de rij
  • Schep op met vorkjes of tangen