Zware ochtend gehad? Probeer ons lunchbuffet!

Je kent het vast wel. Een drukke ochtend. Een offerte die af moest, de manager die vroeg om de laatste cijfers, verschillende telefoontjes en dan is het alweer tijd om te lunchen. Opgelucht haal je adem. Het was me het ochtendje wel. Vaak zie je dat op een afdeling waar hard gewerkt is of waar je gezamenlijk een intensieve training hebt gevolgd, de energie voor de rest van de dag op is. Met een goede en verantwoorde lunch kan je dit proces toch deels breken.

Zie hier de mogelijkheden voor jouw lunchbuffet

Het lunchbuffet van de Buurtboer biedt je voldoende energie om de rest van de dag weer verder te kunnen. Je hebt te maken met een tafel vol met verantwoorde keuzes die je kan maken. Je collega’s en jij nemen op die manier even afstand van de werkzaamheden en concentreren jullie op iets anders dan het werk. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • knapperig brood;
  • biologische spreads;
  • knisperende salades;
  • warme soepen;
  • ambachtelijke kazen.

Een vers en ambachtelijk lunchbuffet vol smaak

Welk lunchbuffet je ook kiest, voor welke variant je ook gaat er zijn een aantal standaardnormen die wij stellen aan de lunch die wij leveren. Als eerste werken wij alleen maar samen met bedrijven die voor ons de producten op een ambachtelijke manier verwerken. Wij geloven namelijk dat op die manier de smaak voller en beter is. Daarnaast vinden wij dat vers ook vers moet zijn. Daarom zorgen wij ook dat alle producten dezelfde dag worden bereid.

Wat bieden wij aan als lunchbuffet?

Van seizoenssoepen tot knapperig brood en knisperende salades, echt álles is mogelijk bij de Buurtboer. Je kunt jouw voorkeuren en wensen doorgeven via je persoonlijke ‘MijnBuurtboer-omgeving’. Wij regelen de rest! Bij de Buurtboer ben je altijd verzekerd van een gezonde lunch die iedere week varieert. Volledig afgestemd op jullie voorkeuren. Je kunt al met ons lunchen vanaf €4,50.

Wij bezorgen een lunchbuffet voor jou en je collega’s

Of je nu elke week een lunchbuffet wil hebben of misschien wel elke dag, wij bezorgen dit allemaal op het gewenste moment. Onze missie is dat er steeds meer gebruik gemaakt zal worden van een gezonde en een verantwoorde lunch. Dat op dit gebied er een wereld te winnen is, weten wij. Maar dat de behoefte van jou en je collega’s steeds meer verantwoord en gezond is, zien we ook en daarom geloven wij dat het goed is om een verantwoord lunchbuffet aan te bieden die lekker is. Probeer het een keer uit met 20% korting tijdens de eerste 2 weken.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

Vraag vrijblijvend een proefweek aan en ontvang bij je eerste week proeven 25% korting!

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.