Heerlijke, verse lunch op kantoor

Lunchen op kantoor, het moment om het werk even los te laten en te genieten van lekker eten. Dat komt helemaal goed met een lunch van de Buurtboer. Onze verse en lokaal geproduceerde producten zorgen ervoor dat het elke middag weer watertanden is. Gezonde soep, frisse salade, biologische spreads, heerlijke kazen en ambachtelijke bereid brood. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je stelt de lunch zelf samen en als je wilt bezorgen we elke week iets anders. Wie had gedacht dat de lunch op kantoor zo’n verwennerij kon zijn?

Lunch op kantoor met de beste producten

Lokale, duurzame, ambachtelijke en biologische producenten met passie voor hun vak. Elke dag zorgen deze mensen ervoor dat er weer een heerlijke lunch op kantoor voor je klaarstaat. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt, aangevuld met een beetje liefde. Dat proef je! Afhankelijk van jouw wensen bezorgen we onze lekkere producten dagelijks of wekelijks bij jou op kantoor. Behoefte aan wat variatie? We passen de bestelling graag voor je aan. Door ons ruime assortiment is er keuze genoeg.

Genieten van ambachtelijke producten

Samen lunchen op kantoor is natuurlijk gezellig, zeker als je ondertussen ook nog eens kunt genieten van de beste producten uit de buurt. Een echte boost voor de teamspirit. Daarnaast zorgt personeel dat gedurende de dag goed eet voor betere resultaten. Ook melden mensen met een gezond eetpatroon zich minder vaak ziek. Op kantoor lunchen met de Buurtboer is dus niet alleen positief voor de werknemers, maar zeker ook voor de werkgevers!

Jouw personeel ook verwennen met een heerlijke lunch op kantoor?

Wij laten je graag een greep uit ons assortiment zien als je benieuwd bent naar hoe zo’n lunch er nou precies uitziet. Nog niet helemaal overtuigd? Je kunt de Buurtboer gewoon een weekje uitproberen en als je dat doet ontvang je ook nog eens 25% korting. Een lunch op kantoor van de Buurtboer kost vanaf €4,25 per persoon. Dit is afhankelijk van jullie voorkeuren, hoeveelheden en wensen.

Vragen? Kijk dan ook bij veelgestelde vragen.