Heerlijke, verse lunch op kantoor

Lunchen op kantoor, het moment om het werk even los te laten en te genieten van lekker eten. Dat komt helemaal goed met een lunch van de Buurtboer. Onze verse en lokaal geproduceerde producten zorgen ervoor dat het elke middag weer watertanden is. Gezonde soep, frisse salade, biologische spreads, heerlijke kazen en ambachtelijke bereid brood. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je stelt de lunch zelf samen en als je wilt bezorgen we elke week iets anders. Wie had gedacht dat lunchen met het bedrijf zo’n verwennerij kon zijn?

Lunch op kantoor met de beste producten

Lokale, duurzame, ambachtelijke en biologische producenten met passie voor hun vak. Elke dag zorgen deze mensen ervoor dat er weer een heerlijke lunch op kantoor voor je klaarstaat. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt, aangevuld met een beetje liefde. Dat proef je! Afhankelijk van jouw wensen bezorgen we onze lekkere producten dagelijks of wekelijks bij jou op kantoor. Behoefte aan wat variatie? We passen de bestelling graag voor je aan. Door ons ruime assortiment is er keuze genoeg.

Probeer de Proefweek met 20% korting en ontvang een gratis paaslunch

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Een gezonde en gevarieerde lunch op kantoor”

GENIETEN VAN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN

Samen lunchen op je werk is natuurlijk gezellig, zeker als je ondertussen ook nog eens kunt genieten van de beste producten uit de buurt. Een echte boost voor de teamspirit. Daarnaast zorgt personeel dat gedurende de dag goed eet voor betere resultaten. Ook melden mensen met een gezond eetpatroon zich minder vaak ziek. Op kantoor lunchen met de Buurtboer is dus niet alleen positief voor de werknemers, maar zeker ook voor de werkgevers!

 

JOUW PERSONEEL OOK VERWENNEN MET EEN HEERLIJKE LUNCH OP KANTOOR?

Wij laten je graag een greep uit ons assortiment zien als je benieuwd bent naar hoe zo’n lunch er nou precies uitziet. Nog niet helemaal overtuigd? Je kunt de Buurtboer gewoon een weekje uitproberen en als je dat doet ontvang je ook nog eens 25% korting. Een lunch op kantoor van de Buurtboer kost vanaf €4,25 per persoon. Dit is afhankelijk van jullie voorkeuren, hoeveelheden en wensen.

Veelgestelde vragen

De Buurtboer bezorgt kratjes gevuld met echt lekkere lunchproducten bij bedrijven in de Randstad. Onze producten komen direct van onze leveranciers en zijn echt vers, seizoensgebonden, ambachtelijk, lokaal of biologisch geproduceerd.

Wij nemen zoveel mogelijk werk rond de lunch uit handen. Afhankelijk van het aantal personen en jullie wensen stellen wij de inhoud van de bedrijfslunch samen. Deze bezorgen wij dagelijks of wekelijks bij jou op kantoor. Om de perfecte lunch af te stemmen hebben we in het begin wat vaker contact. Hierbij kunnen wij eventuele wijzigingen doornemen en eventuele wensen voor de volgende week te bespreken. Het is altijd ons doel een lunch te verzorgen waar iedereen blij van wordt!

Ja, zodra je bij de Buurtboer luncht kunnen we ook kistjes met seizoensfruit leveren.

We geloven dat een goede lunch gevarieerd is. Om een gevarieerde lunch aan te kunnen bieden hanteren we een minimumafname van 50 lunches per week. Dat komt bijvoorbeeld neer op 5 dagen in de week lunchen met 10 personen, of één dag in de week met 50 personen.

De Buurtboer lunch wordt volledig op maat ingepland. De kosten zijn afhankelijk van jullie voorkeuren, de gewenste hoeveelheden en het aantal personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze koerier bezorgt de lunch tussen 9.00 en 12.00 uur.

De Buurtboer bezorgt in de hele Randstad!

De lunch zit in houten kisten en koeltassen. Deze neemt de bezorger bij bezorging of bij de eerstvolgende bezorging weer mee retour.